dissabte, 12 de març de 2016

Festival per als sentits


Abans d'iniciar aquest relat us demano disculpes, segurament trobareu unes fotos fantàstiques, però ailàs, no us podreu embriagar de tots els perfums dels quals nosaltres vàrem gaudir, menta, xocolata, sàlvia, romaní, farigola, ummmmmmmmm..... fins i tot de coca-cola.

De bon matí quedem a l'estació. I enfilem cap a Riera-Villagrasa.

Allà ens rep en Jaume i ens fa cinc cèntims de la història de l'empresa, realment un exemple d'adaptació a les tendències dels temps.


Ara veiem com fan els esqueixos per a, posteriorment, fer planta nova. Ep!! Laura pren nota de com ho fan.


Ho fan amb molta cura i més "carinyo".




 

Mentres la màquina de sembrar treballa, els màquines descansen.


Bufa!! no tot es pot automatitzar.



OOOOhhhh!! Quina flaire!!


Quina bona olor!!





Quina barreja de perfums!!


Què podem tastar??!!


Tot just sortides de la llavor (mireu bé).


Rico!!  Rico!!



Quina fragància!!

Quina colla...









I Desprès continuem delectant els nostres sentits, ara, a més, la vista. Al Grup Roig, planta ornamental.


Aquí també hi ha alta tecnologia, codis QR per a fer el seguiment dels  lots dels diferents cultius (dates, regs, altres necessitats).





Plantant els esqueixos en els tacos i posant-los en les safates.



Tenen una diversitat de geranis inimaginables, de colors i d'aromes.



En Robert ens fa de guia.




Gràcies en Jaume i en Robert. Fins a la propera.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada