divendres, 26 de febrer del 2016

setmana intensa


Enfilem l'última setmana de febrer " a lo grande".

En Ricard  A.  va fer una xerrada a l'alumnat del cicle per explicar amb quins objectius va néixer el Banc de Llavors del Vallès, quines varietats locals s'han anat recuperant i quines avantatges presenten respecte altres


Objectius que es van assolint gràcies a l'esforç de  moltes persones que treballen de manera voluntària.





En Ricard ens va regalar Cigrons de Serinyà, que sembrarem al març i planter de Ceba Capmany per poder fer llavors, cebes que vam plantar  dijous passat.


La Mariona E, en Xavier S, en Germán Ll, la Dolors I, i en Pau C. es van interessar en el funcionament del cicle, un manera d'adquirir coneixements un xic peculiar, on l'alumnat participa activament en la pressa de decisions que influeixen en el desenvolupament de les tasques que s’han de realitzar en els diferents espais (horts, hivernacle, galliner) i que estan estretament lligades en els continguts tècnics que s’assoleixen a classe.


Arran d’aquesta trobada farem col·laboracions amb  el Banc de Llavors, farem un visita a les instal·lacions de l’UAB i en Pau tornarà a visitar-nos per seguir el desenvolupament de la nostra manera de fer.


Ep!! Això  només dilluns.



Dimarts feina a raig...




Construcció d'un nou galliner.




Sembra d'aromàtiques i d'hortícoles.




Preparació taules de cultiu.





Controlar els cultius de l'hivernacle.


Dijous més galliner, tanca galliner, plantar cebes de Capmany, bròquils,


 







visitants no desitjats.



Divendres cactus i plantes crasses, buuuuuufffff!!!!!

 (no hi ha fotos, de moment, jeje)

Entrarem al març a tota màquina, i ens esperen tres sortides i deixar-ho tot preparat per entrar a l'abril després de la setmana santa. Però això és un altre història.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada